אוהבים להתפנק בסעודה שלישית: פחזניות פיקנטיות

מירי זורגר 2 Comment on אוהבים להתפנק בסעודה שלישית: פחזניות פיקנטיות

יום שישי ארוך ושבת ארוכה זה הזדמנות מצוינת להכין מיני מאפים חלביים וטעימים לסעודה שלישית • שבת שלום

23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

פחזניות פיקנטיות:
מצרכים:
80 גר' חמאה
150 חלב
150 מים
3 גר' מלח
2 גר'פלפל שחור גרוס טרי
175 גר' קמח
100גר' גבינת פרמזן מגוררת
220 גר' ביצים
צרור עירית קצוצה

לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת

אופן ההכנה:
בסיר שמים נוזלים חמאה ותבלינים
מביאים לרתיחה בסיר מכוסה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצק נפרד מהדפנות
מחממים תנור ל 150 מעלות
מעבירים את הבצק לקערת המקסר עם וו הגיטרה ומוסיפים את הגבינה מערבלים להתקררות של המסה
מוסיפים את הביצים בזילוף דק ומערבבים היטב אחר כל הוספה של ביצה ולבסוף מוסיפים את העירית הקצוצה
מזלפים מעל גבי תבנית מרופדת בניר אפיה ברווחים קלים מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט קשקבל
אופים עד להשחמה כ 40 ד ללא פתיחה של דלת התנור
מגישים בטמפרטורת החדר עם רוטב בשמל



2 תגובות

מיין תגובות
  1. 2

    מירי היקרה,
    אנא כתבי את מתכונייך בכמויות של כוסות ולא גרמים
    תודה מראשש 🙂